Ohjelmisto

Millaisiin seikkailuihin leija tempaa Kasperin mukaansa? Se selviää konsertissa, joka koostuu Pentti Rasinkankaan lauluista. Matkaa maailman ympäri kuljetaan yhdessä musiikin ja nukketeatterin keinoin, huumoria unohtamatta. Tarinallisessa konsertissa Teatterin Pikkiriin kanssa esiintyy Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis.

Lue lisää... 

Tunnesoppaa koostuu lauluista, runoista ja teatterista – tilaa on myös improvisaatiolle yleisön ideoiden pohjalta. Esitys nostaa esiin tunteista puhumista ja tunnetaitoja ikätason huomioden. Se on suunnattu yli 3-vuotiaille ja sai ensi-iltansa syksyllä 2021.

Lue lisää...

Vauvan pesä on vauvateatteriesitys vauvoille ja heidän perheilleen. Esityksessä luodaan tunnelmia laulujen, lorujen, liikkeen, äänen ja värien avulla. Vanhemmille sisaruksillekin riittää mielenkiintoista katsottavaa.

Lue lisää...

Ympäri ämpäri on suunnattu 2—4 vuotiaille lapsille perheineen. Esitys koostuu runoista ja lauluista, ja siinä on huomioitu taaperoille luontainen halu liikkua ja osallistua.

Lue lisää...

Pikkiriin näytelmä “Kun äidistä tuli leijona” on suunnattu 4—7-vuotiaille ja sai ensi-iltansa kesällä 2012.

Lue lisää...

Rikkipii-lastenorkesteri on lähisukua Teatteri Pikkiriille. Anne Federley, Elina Paananen ja Johanna Tilus ovat saaneet bändiinsä mukaan rumpalin, huilistin ja kontrabasistin.

Lue lisää...